Velkommen til meg!

Bildet mitt
Bergen, Norway
Takk for at du besøker bloggen min. CosiFanTutta er fritt etter Cosi fan Tutte som er en opera av Mozart. Tittelen betyr noe sånt som "Slik gjør alle kvinner" eller "som kvinner gjør" og da er jo temaet klart og tydelig :o) Jeg skriver om saker og ting som inspirerer og interesserer meg...

søndag 24. januar 2010

HalvveisHar kommet halvveis til målet.....som er dette teppet17 kommentarer:

rod i hob sa...

Hei hei!
Flinke du e :-)

Sku ønska eg og dreiv med noge håndarbeid... Men de jere eg altså ikkje :-( Mamma strikke "alt" eg vil ha :-) Heldige sånn...

God veka i vente!!

moa sa...

halloen cosi!
halveis....høres jo bra ut!
..jeg er snart halveis jeg også...men fordi jeg er i malemodus om dagen...går det utover produktiviteten på sjalet...men NÅ skal det hekles...sitter nå og fester tråder = møkkakjedelig!!!
..ha en wonderful ukestart i morgen - moaklem

Torilpia sa...

Litt av et arbeid :o) Men fint blir det helt sikkert :o)

Ha ei superfin ny uke - klemmer!

Hanne-Rita sa...

Jeg skjønner jo at jeg må lære meg å hekle!
Et sånt teppe har jeg ønsket meg sååå lenge :)
Mye annet flott heklerier du har her inne. Englesjal ser ut som at det er heklet av engler..men sikkert mulig for jordiske også.
Tror jeg må legge deg i mine favoritter,så jeg har noe å se på når jeg begynner mitt lille hekleprosjekt :)

Vibeke sa...

jeg er stum av beundring min venn! skulle gjerne hatt litt av din tålmodighet...hi-hi..er kommet ca 3/4 på pleddet jeg strikker...puh....VIL bli ferdig NÅ slik at jeg kan begynne på et slikt som du driver på med!!!
så noen helt vidunderlige farger inne hos huset ved bekken som jeg skal bruke på teppet, mandarin fra sandnes garn hadde hun brukt. deilige sukkertøysfarger :)


ønsker deg en god kveld min venn,
smask

ps: jeg har fått MASSE komplimenter for de heklede pulsvarmerne, er SÅ glad i dem :)

stjerneglass sa...

Hei!
Og takk for koselig kommentar på bloggen min!
Og ikke minst takk for at du kommenterte, for da fant jeg den kjempefine bloggen din!
Har sporenstraks planer om å dypdykke i dine heklerier her inne. :)

Kardemomme sa...

God morgen og takk for koselig besøk på bloggen min :)
Jeg tror ikke jeg har vært innom deg før jeg ellers ville jeg ha husket det! Ser jo at vi er bitt av den sammen basillen!
Det er jo så moro å hekle disse små lappene. Dette håndarbeidet er lett å putte i veska når man skal noe sted og så kan man virkelig fråtse i farger! Jeg har også kjøpt garn fra Spar noen ganger og har vært veldig fornøyd.
Men etter at jeg fant fram til Mandaringarnet og så alle de delikate fargene de hadde i sitt sortiment har jeg ikke brukt noe annet. Eneste minuset er at dette garnet deler seg lettere enn annet garn synes jeg og det irriterer litt men fargene oppveier dette minuset! Det var jo innmari fine farger på dine lapper! Og teppet med den hvite innfellingen var aldeles nyyydelig! Skal du ha hvit innramming også kanskje?
Kommer til å bli superfint!
Nå har jeg scrollet meg litt nedover for å gjøre meg kjent her inne og må skryte av den fantastiske utsikten dere har!
Hjelp, så flott å kunne sitte og se utover vannet fra stolen ved det store vinduet! Vi har en liten bekk som renner forbi nederst i hagen men det er neppe det samme :)
Den lille heklede veska fra Nooria var helt vidunderlig og jeg fikk lyst til å hekle vesker..
Hadde en periode hvor jeg strikket og tovet små vesker i all verdens farger men etter at alle venninner og venninners døtre + familien hadde fått en slik veske både en og to ganger ga jeg meg.
Ønsker deg en fin torsdag! Hilsen Kardemomme :))

Kristin sa...

Kjempeflotte farger du har satt sammen! Lykke til med den siste halvdelen :)

Torilpia sa...

Hei - ville bare innom å ønske deg ei fortsatt fin helg - klem fra meg :o)

rod i hob sa...

Tusen takk for tipset om amazon :-) Spill herved bestillt :-)
Har tatt heilt av i dag med visa shopping!! Tjihi og tuddelu!

Anka sa...

Wow... det kommer seg! Så flink du er:) Meg derimot... *kremt kremt* Halsen jeg hekklet så ikke ut i måneskinn... så mamma fikk den så hun kunne rekke opp garnet og hekkle et skjerf til meg. Hekkling var visst ikke mitt kall her i livet:( Takk for koselig kommentar.

duBedåre sa...

Oy, hvilken fargefest!

Flott blogg du har!

Vibeke sa...

råkult glis du har fått deg! hadde mer enn gjerne blitt med på en kjøretur med deg jeg...skulle til og med pyntet meg med de lilla skoene mine for å matche...hi-hi...

klem

Mine Blomster sa...

ja her var det mye å se på... Nydelige vesker , pulsvarmere, luer ,lapper....osv. osv... Og ikke minst et vakkert hjem...!!!!
Jeg holder på med en del håndarbeid selv. Mest søm, men noe hekling og strikking...kun små ting som du viser her... Jeg designer heller store ting som jeg kan sy.. Det er litt letter og går en del fortere. Så spennende at du har jobbet med Autister i sååå mange år. Er du spess ped. eller assistent... Spiller i grunnen ingen rolle. Du har tydelighvis mye erfaring. ;O)
Kansje noen råd til en mamma og!!!??? ;O)

Hyggelig med nye blogger som stikker innom min blogg. Takk for nydelig kommentar. Håper vi blogges igjen. Setter meg som følger og linker deg til min blogg.
Må følge med på dette teppe.. ;O)))))

Ha en fin kveld
Birgitte
;O)

Anka sa...

Hellu. Det er store muligheter at jeg tar opp igjen mitt hekkleprosjekt:) Jeg, er helt enig med deg, det var ganske så koselig å hekkle helt til det knota seg til eller jeg gikk tom for garn, hehe. Men jeg har sååå lyst til å lage sånn teppe som du lager;) Flinka!

Kos deg videre! Tjohooo.

krinkelkroken sa...

Holder på med hekling jeg også, har ca 200 lapper igjen;)Koselig om du kommer en tur i butikken i helgen.
Vi holder til ca 10 min fra sartor, kjør mot ågotnes, ved knappskog ta inn til Fjæreide, ca 3 km innover på svingete vei, ved murt busskur på venstre side kjør opp bakken helt til toppen.Har åpent på lørdag 11-15, men går fint å komme til andre tider, bare meld meg i forkant slik at jeg er hjemme;)
Beathe

minon sa...

Oj, oj. HERLIGE farger! Gleder meg til å se dette ferdig.

Grattis med halvveisen :)

Tusen takk for besøket - velkommen igjen
Blog Widget by LinkWithin