Velkommen til meg!

Bildet mitt
Bergen, Norway
Takk for at du besøker bloggen min. CosiFanTutta er fritt etter Cosi fan Tutte som er en opera av Mozart. Tittelen betyr noe sånt som "Slik gjør alle kvinner" eller "som kvinner gjør" og da er jo temaet klart og tydelig :o) Jeg skriver om saker og ting som inspirerer og interesserer meg...

lørdag 29. november 2008

Gjenbruk, igjen
Anbefaler en titt på nettsiden til Stanker collection, der kan du se alle tønnene få nytt liv!

5 kommentarer:

Gamlå sa...

Heisann CosiFanTutta

Det er bare Gamlå som er innom på en liten lyn visitt da hun har tyv lånt PCen til Kaja mens hun er ute en liten tur. Hun blir helt rasende når jeg låner PCen hennes. Kanskje hun har noe å skjule:). Uff, jeg må ikke glemme at jeg selv også har vært kalv engang...eller er jeg det fremdeles..leeeeer. Tror aldri at jeg blir voksen jeg!!

Idag har jeg vært flink. Tatt med meg Nemi på en lang tur og latt henne snuse og skvette så mye som hun vil (løpetid), mens Gamlå lå på alle fire med raua i været og sanket mose!!

Så nå sitter Gamlå og nyter synet av adventstaken som skal tennes i morgen!!

Ja, det er utrolig hva de får ut av søppel!!

Ha en fin kveld min bloggvenn.

klem fra Gamlå

Gamlå sa...

Hei Cosi det er Gamlå her igjen:)
Datteren ringte og spurte om hun kunne sove hos en venninne og passe hennes lillesøter!! Gamlå ringte hennes venninnes foreldre og fikk bekreftet dette. YES YES jeg har PC til imorgen. Gamlå sprang ut til kjøleskapet og tok ut en brun og kald en nam nam. LIVET er HERLIG:) Skål til deg min venn!!

Julete er ikke jeg heller. Ikke så tidlig så mange andre her er. MEN når det er 14 dager igjen til jul da begynner Gamlå til Gubbens fortvilelse å knytte røde sløyfer som hun fester på det mest merkelige plasser spør du han. Han ble en gang neste forbannet da han fant en rød sløyfe på den som du trekker i for å spyle doen. leeeeeer. Ser galskapen i det nå:). MEN jeg har mange røde sløyfer.

Så elsker jeg å henge opp tivoli lyset i vinduene som blinker i rødt, grønt og blått. Stillig. Vi alle liker dette og det er ikke jul uten. Nissen i hagen og sleden som er kjøpt fra Tyskland som blinker i lignende farger er bare et syn!!
TULLER, leeeeeeeeeeeer. nei slik liker jeg ikke.

Den retten du skal servere idag hørtes god ut. Den må Gamlå få oppskrift på!!

Smiler da du helst kunne tenkt deg jule treet ditt utenfor, men der er jeg enig med din samboer. Treet må være inne. Gamlå er nok en av de første som kaster juletreet ut. Lyger ikke om jeg sier at jeg kaster det ut 3 eller 4 juledag. Gamlå er mettet og forsynt av julen da!!!

Sitter nå og koser meg med jule cd som jeg vant på jobben i fjord. HMS pris ikke verst bare det!! CD av marian aas hansen " christmas " skikkelig fin er den.

Nei Cosi nå har jeg vel lagt en heller lang kommentar til deg, og det er ikke sikkert du følger med den enda, MEN hvis du gjør...

klem fra Gamlå igjen

hvorfor ikke... sa...

Veeeldig morsomt;)

Men jeg vet ikke om jeg hadde gått i gang med sånne oppussingsprosjekter for min egen stue, hehe!
Ønsker deg en koselig adventshelg;)
smil Torunn

Gamlå sa...

Leeeeeeeeeeeer hvis du ikke er snill så sender Gamlå en stor konvolutt med mange røde sløyfer som jeg ber din kjære samboer om å feste over alt. leeeeeeeer.

Ja jeg er så glad i Gubben og han i meg!!

Cosi imorgen må du plukke mose og ta et fatt og legge dem på. 4 lys i den farge som Cosi måtte like settes der da på fatet. Har du noe som du liker engler kan erstattes med flotte kongler fra Gudsnatur så har du vips Cosi sin selv lagde adventstake.

Oppskriften din skal brukes vær du sikker. Gleder meg. Akkuratt nå står gubben på kjøkkenet og kokkelerer, Gamlå må ta oppvasken etterpå. HVORFOR klarer ikke han og vaske mens han jobber. Kjøkkenet flyter når vi setter oss ned og spiser, MEN Gamlå klarer og bite tennene og kjeften i sammen for jeg ser Gubben er så kry så kry.

Det er viktig og se det fine i menneskene. Tror ikke jeg kunne bodd med noen som var lik meg, NEI.

Ha fine kvelden og kanskje får du enda en hilsen fra din STORE FAN Gamlå.

klem fra Gamlå

Anne på Moseplassen sa...

jøss, så mye gøy da!
Alltid artig med innspirasjon, og dette innspirerte :D

Tusen takk for besøket - velkommen igjen
Blog Widget by LinkWithin