Velkommen til meg!

Bildet mitt
Bergen, Norway
Takk for at du besøker bloggen min. CosiFanTutta er fritt etter Cosi fan Tutte som er en opera av Mozart. Tittelen betyr noe sånt som "Slik gjør alle kvinner" eller "som kvinner gjør" og da er jo temaet klart og tydelig :o) Jeg skriver om saker og ting som inspirerer og interesserer meg...

mandag 1. september 2008

Hunde-hus-møbler

Har ikke hund, men kunne godt tenkt meg et par av disse husene allikevel :o) Bildene er hentet på freshome

6 kommentarer:

Marianne sa...

Utrolig kult!

. sa...

Heisann, og det var kjekt at du likte bildene min. Takker for at du har lagt meg i blogglisen din, det er jeg stolt av!! Her var det mange fine hundemøbler kunne godt tenkt meg et av dem til Nemi. Når det gjelder katter så er jeg som som ikke så særlig begeistrert, jeg er rett og slett redd dem. Går ikke forbi en katt i veien jeg når jeg er ute å går alene.
ha en fin dag
Gamlå

A-mora sa...

Hunden våres har har likt de to nederst skapene, for han gjemmer seg når han er redd, han dreg ei gardin over hodet. Det er ikke praktisk med hvite gardiner og svart hund. Fin blogg. Ha en fin kveld

Bak en Sky sa...

Her var det mange kreative løsninger. Har ikke hund, men har veldig lyst på en liten nett en!

Anka sa...

Hi, hi, hi, jeg måtte le nåe jeg så disse. Har hund selv og så for meg an komme ut av tvbenken, he he. Har sett flere bilder av deg på padletur. Jeg har så lyst til og prøve kajakk!!! Har padlet mye kano før så tror dette er noe for meg. Er det lett og kantre? Kan du "snu" den hvis du skjønner hva jeg mener? He he.
God mandagskveld.

Anka sa...

ja, det var vel eskimorulle jeg tenkte på, hehe:) Bor ikke så langt fra et vann så jeg må absolutt få prøvd det ut. Har sett på kaiaker med de er så dyre. Så jeg må helt klart like det før jeg evt invisterer i det:) Du har vel ikke akuratt behov for bil for og komme til vannet men er den grei og håntere alene?
samboeren min og hunden vår er på jakt nå... så tomt i huset. Det er helt klart kjempe kos med hund, gled deg:)

Tusen takk for besøket - velkommen igjen
Blog Widget by LinkWithin