Velkommen til meg!

Bildet mitt
Bergen, Norway
Takk for at du besøker bloggen min. CosiFanTutta er fritt etter Cosi fan Tutte som er en opera av Mozart. Tittelen betyr noe sånt som "Slik gjør alle kvinner" eller "som kvinner gjør" og da er jo temaet klart og tydelig :o) Jeg skriver om saker og ting som inspirerer og interesserer meg...

lørdag 16. august 2008

Yndlingstøfler


Disse gode og slitte lin tøflene er fra Japanske Muji. "Det enkle er ofte det beste"

12 kommentarer:

Benedicte sa...

Hei! Klart du kan herme=)
Hvis du bruker den oppskriftssiden jeg brukte, skal du vite at jeg måtte lese igjennom sikkert 5 ganger før jeg skjønte den....hehe!

Benedicte sa...

Tusen takk for tips, så snill du er=) Kunne blitt kjempefint med et sånn bånd-oppheng, kanskje ikke akkurat det(....) Synes de der er kjepesøte, liker jo litt den bestemor-stilen...bare ikke for mye av den, hehe!

a home far away sa...

Härligt att ha på fötterna när hösten kommer:_

Ha en fin dag
//Gunilla i Singapore

Dagny sa...

Heisan! Kjekt at du stakk innom da :-) Ser at du ikkje er heilt fersk du heller. Synest forresten at det var kjekt å sjå litt andre interiørstilar enn kvitt i kvitt. Har etterkvart begynt å lure på om det er berre eg som ikkje er heilt der (sjølv om mykje av det er fint.)
Veit i alle fall kven eg skal spørje om eg treng vinanbefalingar. Fekk ein rosèvin (Marques de Ministrol) i går som takk for bringebær , gler meg til å prøve, rakk det ikkje i går.

Du har forresten ei kjempefin leiligheit, og så DEN yndlingsplassen med fantastisk utsikt og Peel? stol.

MeyBiMe sa...

Koselig kommentar i bloggen min :-)
Og...kjekkt å bli linket!
Jeg gjør faktisk det samme med deg :-)
Regner med at det er ok for deg :-)
Likte veldig godt bloggen din også!!!
Her var det masse kunst og en fantastisk flott leilighet!!!!!
Mye flott du har!!!!!
Ha en super duper søndag :-)
Og velkommen i bloggverden :-)

lykkehuset sa...

Takk for besøket;) Jeg er helt fersk, men synes det er utrolig artig, også er jeg lidenskapelig opptatt av interiør. Flott side du har da:) Lykke til!

vibeke sa...

Hei :0)

Så flott at du tok deg en tur innom meg for da oppdaget jeg deg også!Så utrolig lekker blogg du har.Det var rett og slett HERLIG å se en annen interiørstil, det er så utrolig mye likt blandt folk og det var godt å se litt annet.Personlig så likte jeg veldig godt at du hadde en ryddig og moderne stil som alikevel var lun og hjemmekoselig.Liker veldig godt å pusse opp gamle møbler men er ikke glad i krimskrams, her er det malerier og blomster som fungerer som pynteting.
For en utsikt!!!Slikt gjør godt for sjelen :0)

Likte så godt å kunne lese og se litt annet enn bare interiør også:musikk,vin osv.

Kommer igjen på besøk det er HELT sikkert.

Anka sa...

Takk for besøket og kommentaren:) Ja, her var det fint og for en utsikt og noen vinduer du har! En smule misunnelig der ja:) Likte måten du har innredet på, syns du fikk detgjennomført men alike vel hjemmekoselig. Kommer nok mange turer innom her:)

Anka sa...

Ikke lett med gardin valget... Hva med å droppe gardiner på sommerern og prøve og finne en løsning på det når de kalde dagene kommer for og få det litt mere "lunt" inne? Hvis du skal ha gardiner tror jeg det kunne gjort deg med noen enkle (kansje lin) som ikke stjal den fine utsikten dere har:)

Anka sa...

Snakk om gjennomført, hehe. Ha en fortsatt god dag. Snart blir det koking av kreps etter krepsing i natt.

Siren sa...

Helt enig med deg...det enkle er ofte det beste! :) Tusen takk for hyggelig kommentar...kjempekoselig! :) Og jeg må bare si meg enig med de andre ovenfor, det var spennende og lese en "annerledes" interiørblogg! :)

Siw sa...

Hei, takk for hygelig kommentar i bloggen min. Enig med deg at det er mange hvite hyggelige country damer der ute :) Kjekt med andre stiler også, kommer innom siden din fremover. Deilig bilde av tøflene dine. Ha en stålende kveld/natt

Tusen takk for besøket - velkommen igjen
Blog Widget by LinkWithin